Friday, December 17, 2010

kta 3 voistluspaev

Hommikul kell 6 veel ei puhunud ja tekkis selline tunne, et tuleb jarjekordne ootamise paev. Aga ei... kell 7 hakkas sadama ja puhuma ka peale seda. Peale 9.00 koosolekut otsustati raceiga alustada kell 10. koik pumpasid suured lohed tais...ma ka. hakkasin oma suurt kooli lauda otsima aga see oli kadunud. laksin koju uue laua jargi ja votsin vaiksema lohe ka kaasa igaks juhuks. kui tagasi joudsin olidki koigil juba 9 ja 10 ruudused tais pumbatud. Ja tuli valja et Taner tyrgist oli mu lauda raciks laenanud, sest tal endal oli vaike twintip ainult kaasas. Vietnami parim soitja Yo sai disklafi kuna boy juures varastas- hypates ule selle, meie tousime tanu sellele Priiduga koha vorra korgemale. tulemused :
http://www.kiteboardtour.asia/results10_11/Daet/Course_race_Daet.pdf
kui finishisse joudsime oli tuul juba nii kova et kohtunikud karjusid et alustame freestyliga. see moodus tohutus vihmas ja tugevas tuules. pildimaterjali kahjuks mu polegi, fotograafid said midagi, ma puudsin filmida sutsu. voistlus peeti ara ;
Ken 1 boracaylt, Mike rootsist 2 ja Yo taist 3
pilte naeb siit :
http://www.facebook.com/album.php?aid=266294&id=107842408878
peale seda laksime laguuni kickerit sattima ja vallatlema. Ohtul ohtusook uues resordis Lighthouse, kus pakuti euroopaliku toitu lennukitoidu kvaliteediga. voiksid jaada ikka oma toitude juurde :)


No comments:

Post a Comment