Monday, November 16, 2009

Lõpuks kohal, viimane lennuk Abu Dhabist Manilasse oli ainult filipiinlasi täis, tundus et olen lennukis kõige pikem inimene. 2,5tundi und Manilas seksturistidele mõeldud hotellis, kus saab tuba võtta tunnikaupa (sobis mulle) ja siis hommikul kell 4 jälle lennukile - lõpp-peatus Naga. Nagas sõime hommikust korralikus wakeboardingu keskuses.Kohalik kuberner oli palganud austraallase seda juhtima, muidu, kohalike käe alla ei toimi siingi asjad. eriti sellised. Igatahes korralik atraktsioon ni turistidele kui kohalikele, keda toodi busside kaupa sinna vaatama mida kõike trossi otsas vees lohisedes teha saab.
Esimene päev möödub vati sees uneledes - ajavahe ja lennuväsimus. sean ennast oma tuppa sisse. Tuba ehedas ameeriklase majas - kõrged laed,nikerdused, võlvid jne. meil on teenija või isegi mitu, pole veel aru saanud, neid voorib siin igasuguseid. Siis randa kähku. Kena 15 km pikkune rand, kuhu vahused rullid veerevad... aga tuult pole krt.
järgmisel päeval juba hakkas natuke lubama . tutuvusime motikaga kohaliku rannajoonega ja linna tähtsamate punktidega -( haigla postimaja pank ja kaubamaja)... juba oli tuul kogunud ennast väheke...
vaatasime ilmateadet ja oh mis nali, uus taifuun tulemas nädalavahetusel. ei olegi veel selleks korraks läbi nendega.
Kohalikust elust olust: Kõik on puhas ja korras, rohelised pügatud hekid jne. ütlesin seda ka Mikele, ta ütles et oleksid pidanud nägema seda 10 a tagasi.
Ametnikud kubernerid ja linnapead on kõik korrumpeerunud, ja tahavad ikka tükikest saada siit -sealt. Meie kuberner on põhjakäinud mängur kes peab kukevõitlusi jne. Rajas just siia kõrvale 1 pargi mille keskel on nö paviljon, aga mis tegelikult on kukevõitluse areeni mõõtmetega ja kohalike arvates hakatakse seal kindlasti varsti korraldama kukevõitlusi. eks näis.
Söök on ok ja väga odav, kõige odavam burks on 10 peesot u 2 krooni ja korralik hommikusöök Angeli juures ( kes on väga lilla kohalik gei) 100-150 peesot hommikusöök.
Valgetest kes siin lahedad on inglane Greg ja Austraallane Scott, kelle jutust ei saa sotti sest paistab et kunagi jube tülinorija olnud ja suu paigutus ja hambad tingivad spetsiifilise hääle lisaks austraalia aktsendile. praegu istume ja timmime õlli tema ja mikega ja ma noogutan poolele jutule tumailt takka.

No comments:

Post a Comment