Tuesday, November 17, 2009

Täna tuulega juba parem - tuul NE ,( mis on siin põhiline suund) mõõna liikumiskiirust ära kasutades sai juba korralikult sõita, eile sama tuulega ei saanud, sest siis töötas tõus meie kahjuks. Homsest hakkab tuul paugutama 20 knotsi ja peale.
Hommikul käisime linnavalitsus ja Mike tegi mind linnapeaga tuttavaks. pidi tubli ja aus olema. Toetab kahe käega turismi arendamist. lisaks toetab rahaliselt veebruaris toimuvat lohesurfi võistlust, kus me paneme ka oma race-võistkonna välja.
kohalike töökultuur jms tundub üpris sarnane madagaskari omale- st et ega eriti ei hoolita ja ei osata. Naljakas lugu selle kohta et ise elavad ookeani ääres ja mõni üksik oskab ujuda ainult. eelmisel hooajal oli lühikese ajaga uppunud 40 kohalikku. Mike oli kunagi ühte päästma läinud, see krabas kinni ja hakkas uputama, nagu ikka uppujad, Mike lõi ta siis nokki et maha rahuneks, päästis venna ära, see tross saatis talle pärast arsti arve katkise nina eest.
Scott- austraalia tüüp (alguses mõtlesin et ca 60 a vana, aga tegelt 40 ringis :) lubas mingi päev viia mind kohaliku ärieliidiga tutvuma :) pidid olema ta tennisepartnerid Hiinlased ja muud. üldine trend ongi et edukad ettevõtjad siin on välismaalased.
Nii et hakake aga pakkima asju. ruumi on ja koht on viimase peal. varsti kolivad osad Boracay omad siia,, sest seal pidavat olema järgmised probleemid:, ruumi vähe, kanalisatsioon pumbatakse otse surfiranda- prügi ja surnud koerad ulbivad vees, lisaks ei toeta kohalik omavalitsus surfi seal millegipärast.
Millegipärast veab tehnika mind alt, Kell andis otsad ja arvuti kiilus kinni . nüüd windows uuesti peal ja hakkan taastama seda mis kõik siia sisse vaja uuesti tõmmata.
Täna st kolmapäeva hommikul tegime 3 tundi laguunis hommikusurfi. nüüd lõuna ja sõidame autoga kõrvallahte chekkima.

No comments:

Post a Comment