Tuesday, November 23, 2010

Uudiseid


November on olnud päris tuuline, kuid sekka on ka tulnud mõned rahulikd päeva, käisime Mikega Kajakiga sõitmas siin jõe deltades, ja avastasime et see siin väga huvitav. Mangroovia võsa vahel väikestes käänulistes jõgedes sõuda. ilusad linnud ja loodus ümber ringi.- väga muhe alternatiivne tegevus juhuks kui tuult pole. Paigaldasime ka erinevatele surfi ja lohelaudadele ja ka kajakile veekindlate kaamerate alused, nüüd saavad inimesed ka kaamerat rentida ja jäädvustada ilusaid hetki nii filmides kui pildistades.
Valmistume detsembri keskel algavateks KTA etapiks ( aasia lohesurfi võistluste sari) see suur sündmus ja samm edasi kohalikus mõistes, palju rahvast, meediakära ja ka võimalus et Aron ise astub läbi. Linnapea teeb tõelisi pingutusi et see koht siin areneks ja turism elvaduks. Eile käisime tal külas ka ja sai ta pehmet käepigistust tunda :)
Rannas valmivad meil veel 5 bambusest bungalot - sellised odavad, kus öö maksab 350 peesot. Ühisvets, ja -dush ja muldpõrand - Vähenõudlikumatele reisijatele.
veel on siia tekkinud 2 basseiniga Hotelli- päris hubased, aga hinnad on 1500 - 2700 peesot öö. miljöö hubane ja ilus


Eile oli tähtis päev, 2 maanteeröövlit, kellest eelmise aasta plogis kirjutasin, lasti tulevahetuses maha, kui nad motikatega oma pesa poole liikkusid. 3 sai minema. Peamees oli ka nende seas kes maha võeti.

No comments:

Post a Comment