Wednesday, January 14, 2015

Uus pesa - Surfshop, baar

Niisama pikk kui on olnud minu vaikimine siin plogis on olnud ka jändamine uue surfipoe avamisega. Kõigepealt peaks alustama sellest kuidas seda ehitati veel kui ma siia saabusin. Ehitati loomulikult kohalikus stiilis: kõigepealt pandi põrandale ilus klinkerplaat ja seejärel hakati seinu värvima. Kui seinad said värvitud, hakati põrandat puhastama. Kui see tehtud, hakati lage pahteldama ja värvima. Kui see sai tehtud, hakati põrandat puhastama, siis seinu uuesti üle värvima, siis jälle põrandat puhastama... Jne. Kindlasti keegi ei usu et nii saab, aga olen siin juba kolmanda objekti ehitamise tunnistajaks ja saab küll. Mike arvab, et neil mingi geenijama :) muuga pole see tõlgendatav. 
 

Ok, detsembri keskel saime nii kaugele, et ajutise vineertagaseinaga (plokid ja materjali saabumine võtab aega) hakkasime sisustust sättima, et kohe lahti teha koht, kui põmm, taifuuni ja selle aja vihmad tõid uue üllatuse. Vahelaest trepiava juures oli meil purskaev. Kuidagi igatahes sai vesi sinna ja meie avamisplaanid lükkusid määramata tulevikku. Tasuks saime 1 kuu rendist priiks ( selgituseks, et meie nooblim resort siin ehitas selle maja meie jaoks ja meie rendime).
Küll siis võttis aega, kuni aasta alguseks olid kõik võimalikud augus väljastpoolt üle krohvitud mökerdatud ja näe imet, vist jäigi pidama.



Vaade rõdult

Leidsime endale ka toreda asjaliku töötaja baari, kes hoiab baari ja poodi korras ning töös. See pole siin just lihtne.
Seina peal on näha meie surfilauamööbli üllitist. Lõikasime vana longboardi pikuti lõhki ja kruvisime seinale. Teise poole kruvisime teisel korrusel dekoratsiooniks lakke.

Siit alumise pildi pealt on näha kust purskus vesi välja.


Sellel reedel teeme ametliku avamise peo. Grill ja chill.


1 comment:

  1. tavaliselt on muidugi õlled külmas, aga maakera kuklapoolel on vist teistpidi

    ReplyDelete