Sunday, December 2, 2012

Uus kodu

Kolisime sisse üleeile pärastlõunal, so 1 detsembril. Tuba sai möbleeritud Mike maja mööbliga, Joyl on plaan osta uus. Meie saime diivani 2 tugitooli, söögilaud toolid, poest tuli tutikas riidekapp ja plastmassist nõudekapp. Lisaks uus gaasipliit 2 auguga. Mike köögist külmkapp ja osa nõusid, osad said uued. Ise ostsime juurde nipet näpet majapidamistarbeid ja vahendeid. Täna siis keetsime endale kauaoodatud Eestist kohale veetud tatraputru. Hapukoort siin muidugi pole aga majoneesiga võib ka ju süüa. Eilne esimene söögikeetmine oli ühepajatoit, sest oleme juba kergelt ülesöönud riisist ja nuudlitest. Joogivett toome linnast kanistritega ja toiduaineid linnast turult. Meile tavalised kartul porgand kapsas on kullahinnaga, kui võrrelda muude kohalike aedviljadega.
Maja ehitus käib veel väljaspoolt täie hooga, kunagi tuleb kolmas korrus ka peale, aga praegu tegeletakse armatuur raua ümber silluste valamisega ja kui see valmis, siis pannakse ehitus seisma seniks kuni me sees elame.
Kohalikus mõistes on tegu korraliku ehitusega, kuigi mõned kohad ja asjad näevad välja kuis oleks juba aastaid olnud kasutuses, näiteks vannitoa uks on paksu segutolmu kivistunud kihi all ja ei käi korralikult, sest hinged on täiesti ära väsinud juba. See on mõnus, et aknad on igas suunas, saab mõnusalt tuultõmbuses merõhku toa täis lasta
Nüüd jääb veel oodata kuni ehitajad on lõpetanud, siis saab rõdule võrkkiige, laua ja toolid panna.










No comments:

Post a Comment