Friday, December 21, 2012

Tagasi rööbastel



Haigused ja palavik seljatatud. Doktor Ronaldo de Jesus surus ametlikult kätt ja soovis õnne. Said jagu hirmsast viirusest, verenäitajad on tõusuteel.

Ilm on suurepärane, iga päev puhub mõõdukas tuul. Väike vihmasagar on ka olnud hommikuti, aga ei midagi pöörast. Just hoiab õhu värskena. Mul on paar õpilast momendil, üks poolenisti armeenlane, kes on pärit kanadast ja teine araabia verd tõmmu kõrbepoeg, kes elab Miamis. Mõlemad toredad õpihimulised sellid. Kõrbepojaga on natukene rohkem tegemist, sest ta on väga suurt kasvu, kuid me teeme palju tööd temaga ning progress on nähtav. Teine õpilane on seeeest iseseisvam ning piisab vaid minupoolsetest juhendustest ja oskused tulevad iseenesest.

Veel on siin rahvast inglismaalt, Shveitsist ning oh imet- üks eestlane Andres, kes on just lõpetanud oma kahe aastase austraalia seikluse ning on koduteel. Jõuludeks sõidab koju. Suur oli tema üllatus, kui leidis eest suguvenna :). Jõulude ajal on oodata uut verd, tulevad uued kúlalised ning õpilased.

Internetiga käib siin endiselt lõputu saaga. Vahepeal oli arve maksmata, siis maksime ära, kuid tóöle ei hakanud baari wifi, tuli välja, et tuul on antenni vahepeal ära lõhkunud. Homme tulevad itimehed teenusepakkuja juurest ja ehk saab ühenduse ka korda, ning elu jälle ilusam. Kodus küll on olemas, kuid akna all peab siis istuma ja kätt hoidma akna juures, ning see on päris piin. Mailid ja ilmateada saab vaadatud, ega rohkem ei viitsi seal kükitada.

Krõpsumüüja on magama jäänud mu kõrval. Kõnnivad siin mööda randa edasi tagasi. Korvid täis erinevaid jubedaid kamaraid ja krõpse, pähkleid ja mune. Vahepeal puhkavad me baari pingi peal jalga. Siis panevad pea ka letile ja hakkavad norskama. Head ööd!

No comments:

Post a Comment